Nzd_1 - Prijava za osebje

SPREJETO

#1
 1. Minecraft ime (Glavni račun na katerem igrate): Nzd_1
 2. Ostala imena (Vsa ki ste jih ali jih se uporabljate): Nzd_1_AFK
 3. Discord (Ime in tag): Nzd_1#8747
 4. Starost (Vsaj 15+): 17
 5. Koliko ur že igrate pri nas: 311
 6. Zakaj mislite da ste primerni za osebje?
  Z Minecraft-om imam zelo veliko izkušenj, igram ga že skoraj 5 let zato poznam kako večina stvari mora delovati. Mislim da sem za osebje primeren ker lahko hitro in učinkovito razdrem prepire/argumente brez da uporabim grožnje (/mute, itd…), seveda če to ne zadostuje takrat potem seveda uporabim primerne sankcije. Zelo hitro se lahko naučim /komande ki jih bi moral uporabljati kot staff, in znam uporabljati zelo veliko pluginov/AddOn-ov. Sem tudi zelo pozoren na chat in z veseljem pomagam igralcem strežnika se posebej pa novim ki se na začetku počutijo malo zgubljeno (lastna izkušnja). Opazil sem tudi da sem veliko-krat na strežniku ko ni nobenega staff-a online in takrat se nekateri igralci ne držijo pravil. Zelo dobro poznam strežnik in ga hočem še poboljšati. Ena mojih lastnosti je da sem večino časa objektiven in mislim da mi bo zato pozicija na staff-u primerna.
 7. Kako se soočate s stresom ter pritiskom, ki je del te pozicije?
  Stres je ena od stvari ki vsaj meni ne naredi ničesar to je verjetno zato ker se ukvarjam z downhill-om (sem eden od teh ki se z kolesom skače dol z klifov) v tem sportu moraš stres uničiti kar sem se naučil zelo dobro in efektivno narediti. Tako da sem v bistvo 99% časa čisto miren in nikoli ne pokažem da sem pod stresom kar je v tej poziciji po mojem mnenju zelo pomembno. Iz osebnih izkušenj lahko povem da se pod pritiskom odrežem odlično ali pa še boljše. Sicer pa od te pozicije ne čutim ogromnega pritiska ampak vem da so igralci včasih zelo naporni in takrat se še bolj potrudim z tem da jim ustrežem. V tej poziciji sem že bil, (tudi drugih igrah) in, vem kako se igralci obnašajo do staff-a. Vem tudi kakšen pritisk in količina stresa ki pride z to pozicijo in Vam lahko zagotovim da sem dovolj sposoben.
 8. Ste že bili staff na drugih strežnikih?
  Da, bil sem admin (moderator) na strežniku ki je sedaj zaprt
 9. Ob katerih urah ste navadno aktivni?
  Aktiven sem 2-6h na dan ponavadi od 14:00 naprej pa do 23.00 seveda imam tudi vmes različne aktivnosti odvisno od dneva zato ne morem povedati čisto točno.
 10. Si že bil kaznovan na našem strežniku?
  Ne
 11. Ostale informacije, ki se vam zdijo pomembne.
  Res si zelo želim da bi ta strežnik postal večji/bolšji ker me je zelo presenetil (pozitivno) kako se owner in staff obnaša do igralcev, recimo owner od stežnika kjer sem bil admin se niti malo ni zanimal kaj se dogaja na strežniku in ni bil tako aktiven kot je Werradith ko sem prvič videl da se igralci kar tako pogovarjajo z owner-jem sem bil zelo presenečen, in zato hočem pomagati ker bi zelo rad videl da bi ta strežnik postal še bol uspešen.

#2

Lep pozdrav, vaša prijava je bila sprejeta. Več informacij dobite v kratkem preko discorda.


#3