Prijava za osebje - Bxnoo

 1. Minecraft ime (Bxnoo):
 2. Ostala imena (Afk1):
 3. Discord (Beno#0279):
 4. Starost (16):
 5. Koliko ur že igrate pri nas:(255 ur)
 6. Zakaj mislite da ste primerni za osebje? (Z Minecraft-om imam zelo veliko izkušenj, igram ga ze skoraj od samega začetka ko je prisel ven, poznam kako večina stvari deluje in more delovati. Mislim, da sem za osebje primeren, ker rad pomagam drugim, se drzim pravil, vem kdaj moram opozoriti osebo kdaj se ne vede pravilno. Tudi vem kako večina /komand deluje , in sem zelo aktiven player na serverju.)
 7. **Kako se soočate s stresom ter pritiskom, ki je del te pozicije? (Stres mi ni problem, ker se ne razjezin tako hitro.) **
 8. Ste že bili staff na drugih strežnikih?(Bil sem helper na bolj manjšem serverju in tudi sem imel svoj server in vem kako kaj poteka ali deluje.)
 9. Ob katerih urah ste navadno aktivni?(med tednom sem ponavadi med 15:00-21:00 in med vikendom sem ponavadi 12:00-21:00 ponavadi med vikendom sem tudi dosti krat do 02-03 zjutraj gor)
 10. Si že bil kaznovan na našem strežniku?(1 opozorilo)
 11. Ostale informacije, ki se vam zdijo pomembne.(Res bi si želel dobiti vlogo osebja, mislim da bi zelo pripomogel serverju, in si res si zelo želim da bi ta strežnik postal večji in bolšji)