Survival (update#1)


#1

SURVIVAL-UPDATE#1 [4-1-2019]

V zadnjem času smo na Survival strežnik dodali nekaj novih opcij, ter nekaj stvari nadomestili, spodaj si lahko preberete, kaj vse to je ter dobite kratka navodila za uporabo teh opcij.

[1.] BANK NOTES:
Bank notes, so itemi, ki so vredni določeno vsoto denarja. Uporabni so predvsem za prikrivanje svojih zaslužkov, prikrivanje svojega premoženja, ter ponujajo novo možnost za shranjevanje denarja poleg banke. Glavni ukaz je:
/withdraw {Kolicina Denarja}
Screenshot%20from%202019-01-04%2017-49-15

.

[2.] NOV PLUGIN ZA AH (Stari je na voljo še do jutri 5. 1. 2019)
Kot je bilo že rečeno smo se odločili za menjavo AuctionHouse plugina (/ah), novi plugin se v marsičem razlikuje od starega, zato so spodaj objavljena navodila za uporabo. Novi plugin ima tudi nekaj novih opcij: Vsak igralec ima svojo trgovino, Brskanje predmetov po kategorijah, igralcih, Iskanje predmetov ter trgovin glede na Ime igralca ali ime predmeta in še več. Ukazi so:

  • /pshop . Glavni ukaz, odpre vam glavni meni.
  • /pshop sell {Kolicina} {Cena} . Ukaz za dodajanje predmeta za prodajo.

Ukaza sta samo ta, ostalo se upravlja prek GUI in chata, na primer, če kliknete spodnjo ikono
(Kot kaze slika) vas bo plugin v chatu vprašal za ime predmeta, vi napišite SAMO IME na primer diamond brez / ali česa drugega!
Screenshot%20from%202019-01-04%2018-08-25

.

[3.] SEDENJE:
Gre za zelo preposto opcijo, namenjeno predvsem zabavi, vse kar naredi je, da vam omogoča sedenje, kjerkoli po svetu, ukaz je: /sit
Screenshot%20from%202019-01-04%2017-56-42

.

[4.] NOVO OSEBJE:
Kot smo pred kratkim objavili smo se odločili, da v ekipo osebja sprejmemo nekaj novih Helperjev.
Po temeljitem pregledu vseh prijav ter dobrem razmisleku smo izbrali 2 igralca, ki bosta postala del
osebja (Rank prejmeta v prihodnjih dneh):

  • ImLazyAF
  • MaticMC

Lepo vaju pozdravljamo v ekipi!

.

[5.] GKITS:
V webstore (/buy) smo dodali Gkits, več informacij o tem dobite v spletni trgovini. Odločili smo se tudi, da vsem, ki so do zdaj donirali za Emerald rank podarimo en Gkit Crate Key, s katerim si bodo lahko odklenili nakljucen Gkit! Prosim vse z rankom Emerald, da mi pišete na Discord, v igri ali tukaj na forumih, da prevzamete Key.
image

.

To je vse glede zadnjih posodobitev, želel bi še omeniti, da bodo prihodnje posodobitve večinoma objavljene tukaj na forumih (Na discordu bo objavljena povezava do posodobitev tukaj), v kratkem bo na forumih na voljo tudi podrobnejši WIKI z navodili za večino pluginov na našem strežniku.

Večina teh opcij je bila predlagana s strani vas igralcev, če imate še kakšen predlog nam prosim pišite!

.
Lep dan še naprej!