VigiiMc - Prijava za osebje

SPREJETO

#1

PREDEN SE PRIJAVIŠ SI PREBERI NAVODILA ZA PRIJAVO!!!


--------Izbriši zgornje vrstice--------

 1. **Minecraft ime (Glavni račun na katerem igrate): VigiiMc
 2. **Ostala imena (Vsa ki ste jih ali jih se uporabljate): Maja
 3. **Discord (Ime in tag): Maja_Vigii#3573
 4. **Starost (Vsaj 15+): 16
 5. **Koliko ur že igrate pri nas: 313 ur
 6. **Zakaj mislite da ste primerni za osebje? (Vsaj 7 povedi) Sem zelo izkušena igralka Minecraft-a in z veseljem pomagam drugim igralcem ,ki bi me potrebovali na kateri koli način, želim poboljšati strežnik in pomagati novejšim igralcem ,saj kot sama opažam se veliko novih igralcev pridružuje strežniku in bi jim rada pomagala pri njihovih prvih korakih na strežniku. Poznam strežnik in lahko z tem znanjem pomagam drugim igralcem ,kot ste videli že v prejšnjem Vprašanju.
 7. **Kako se soočate s stresom ter pritiskom, ki je del te pozicije? (Vsaj 7 povedi) Sama ne vidim prevelikega pritiska te pozicije , ampak če se bo ta pritisk pojavil mislim da nebo prevelik za mene saj mislim da sem močna oseba in če tudi sem dekle se znam spoprijeti z stresom in pritiskom.
 8. **Ste že bili staff na drugih strežnikih? Nisem še bila staff na nobenem strežniku ampak mislim ,da je ta strežnik ravno najbolj primeren ,da pokažem svoje sposobnosti in pomagam strežniku ,da se še bolj razvije.
 9. **Ob katerih urah ste navadno aktivni? Aktivna sem od 14.00 do 16.00 in 18.00 do 20.00/21.00 (Odvisno od mojih obveznosti)(4 do 6 ur če ne štejem afk)
 10. **Si že bil kaznovan na našem strežniku? Mislim da sem bila enkrat mjutana za spem ampak to je vse
 11. **Ostale informacije, ki se vam zdijo pomembne. Sem oseba ,ki bil rada pomagala strežniku in ga izboljšala in sem pripravljena v to vložiti vse moje moči.Mislim da bi bila odlična Helper-ka ter staff member.

Lp Maja


#2

Lp, bil si sprejet v osebje, več informacij dobiš v kratkem preko discorda.


#3